WYEP's 2012 Top 50 Year in Review Countdown

Airs Monday, December 31 - 2-6pm, Tuesday, January 1 - Midnight-4am and again Noon-4pm

Rosemary Welsch hosts this look back at the Top 50 recordings as selected by the Programming staff of WYEP. You find out which recordings made the list out of the thousands of recordings that have been released during the year. Rosemary curates the countdown, providing essential information on the artists, and we hear from a few of the artists that have made it to the WYEP studios.
4 hour program

Other Year-End Features include:

WYEP’s Local Year in Review
Monday, December 31 - 10am-Noon
Tuesday, January 1 - 6-8am and 4-6pm

Cindy Howes hosts this comprehensive look at the Pittsburgh and regional music scene from 2012. 2 hours of local music and highlights from WYEP’s studio sessions and Third Thursday events. Cindy will also reveal the Top 5 local recordings for the year.
2 hour program

WYEP’s Live & Direct from the WYEP Studios Show
Monday, December 31 - 8am
Tuesday, January 1 - 10am

Kyle Smith hosts this two hour program spotlighting our finest in-studio performances from national, international, and local artists on Live & Direct from the WYEP studios. Band of Horses, Laura Marling, and Rufus Wainwright top the list of this year’s performers.
2 hour show

The Block Party Top 50
Monday, December 31 - 8pm-Midnight
Tuesday, January 1 -8pm-Midnight

Joey Spehar will host this modern look at the Best of the Block Party from the past year. He’ll countdown the 50 top tracks from the Block party playlist in 2012 and provide some background information on all of the amazing music that’s made it to the Block Party in 2012.
4 hour show

Departures
Monday, December 31 - 6am and Noon
Tuesday, January 1 - 8am

Brian Siewiorek hosts this 2 hour look at the musicians we lost in 2012 and their contributions to music world and the legacy they leave behind.
2 hour show